Fantome

Acest fenomen al fantomelor este raspandit in toate tarile din intreaga lume. Si fiecare le percepe in moduri diferite, deoarece avem ideologii diferite. Altii ca un semn bun, altii ca un semn rau.

Cuvantul de ” fantoma “ provine din limba greaca ” phàinesthai ” fiind egalul verbului ” a aparea ” si anume aparitia rapida a unui lucru sau a unei persoane si disparitia extrem de tulburatoare a acestuia/ acesteia.

Este cel mai cunoscut fenonem paranormal, fiecare tara ” mandrindu-se ” cu acestea. Fantomele pot fi tot felul de intruchipari precum fete tinere nemaritate care pentru a se razbuna ademenesc barbatii pentru a-i controla si a le strica viata, strigoi, suflete care nu au trecut in viata de dincolo deoarece au mustrari si se vad cateodata la lumina ( dovada si aparitiile fantomelor in multe poze reprezentant o lumina puternica  ). Insa un om rational crede despre aceste lucruri ca fiind banale.

Pe zi ce trece, se intensifica aceste reclamatii vis-a-vis de aparitiile fantomelor in vietile oamenilor. Dovada este emisiunea de pe Discovery Channel ” Fenomene stranii ” unde sunt defapt reconstructii ale unor intamplari reale din vietilor unor oameni care au avut de a face cu fantome. De cele mai multe ori, intamplarile au la baza case bantuite scoase la licitatie, care sunt cumparate de cupluri ori familii. Vecinii din jur cunosc trecutul acestor case bantuite inse rareori ii previn. De asemenea, daca dam cateva click-uri pe un motto de cautare, ajungem la multe forum-uri/ site-uri unde oamenii povestesc despre aceste fenomene stranii ( aparitii ciudate, telefoane ciudate etc. )

Tot timpul va exista o intrebare macinatoare ” Exista sau nu fantome ? ” . Nimeni nu poate sti cu siguranta, insa pana acum, stiinta vine in ajutorul nostru. Ea este de parere ca odata ce creierul nu mai este bine oxigenat poate duce la halucinatii.