Aplicatii BlackBerry download gratis

Aplicatii BlackBerry download gratisa

Blackberry la fel ca Iphon a inceput sa acapareze piata tehnologiei telefoanelor din lume. Chiar daca nu toata lumea isi poate permite un astfel de telefon este special creat pentru oamenii de afaceri care trebuie mereu sa isi verifice datele de pe mail in cel mai scurt timp posibil.

Blackberry nu are multe modele de tefoane scoase pe piata, insa cele aparute sunt foarte bine puse la punct si au un sistem de functionare de inalta calitate.

Pentru un astfel de telefon a fost nevoie de crearea pentru aplicatii blackberry de descarcat gratis. Se pare ca in topul pentru aplicatii blackberry gratis se afla urmatoarele.

Pe locul 1 in top aplicatii blackberry download gratis se afla BBNotePad 1.1.2. Este o aplicatie creata asemanatoare cu NotePad pentru windows care iti ofera 3 fonturi de scris la fel si 3 size. Iti ofera posibilitatea de a crea fisiere .txt care pot fi trimise usor prin bluetooth sau mesaj.

Download aplicatii blackberry BBNotePad 1.1.2: Click aici!

Pe locul 2 se afla BOLT 1.5 in topul primelor aplicatii blackberry download gratis care sunt cautate pe internet. BOLT 1.5 este un browser mult mai performant pentru blackberry care iti ofera posibilitatea de a accesa o pagina internet in mult mai scurt timp. Astfel in cazul in care trebuie sa cautam cateva informatii online timpul de incarcare a paginii va fi de 10 ori mai scurt. 

Download gratis Aplicatii Blackberry Bolt 1.5 : Click aici!

Pe locul 3 iata ca se claseaza intop aplicatii blackberry gratis Gmail 2.0.6Gmail 2.0.6 este o aplicatie creata pentru a-ti oferi posibilitatea de a accesa ca pe un calculator mail-urile de pe cunoscutul Gmail. Ai posibilitatea de a citi, a sterge, a trimite si administra casuta de email. 

Dowload gratis Aplicatii Blackberry Gmail 2.0.6: Click aici!

Daca ti-au placut si ajutat informatii oferite de echipa Vena.ro, Aboneaza-te la Newsletter pentru a primi mail in fiecare dimineata cu noutatile publicate de noi.