Cum sa folosesti camere spion pentru acasa?

fsfIti doresti sa stii tot ce se intampla la tine acasa, chiar si in momentele in care nu esti prezent? Atunci o camera spion poate sa fie raspunsul corect la dorinta ta. Exista un numar din ce in ce mai mare de magazine care vand astfel de camere spion si te poti bucura din plin de specificatiile cu adevarat impresionante pe care le au aceste.

Daca in trecut, o camera spion era scumpa si tot ceea ce facea sa faca era sa filmeze, astazi, poate sa functioneze doar in momentul in care simte miscare, poate sa joace rolul unui reportofon, este atat de mica incat poate sa treaca cu usurinta neobservata si cel mai important, este ieftina.

Unde poti folosi camerele spion acasa?

Exista multe locuri unde o camera spion isi poate gasi utilitatea:

  • In camera celor mici. Daca ai bebelusi, o camera spion poate sa iti ofere siguranta si liniste in ceea ce ii priveste. Dat fiind faptul ca dispui de tehnologie moderna, cum ar fi telefoanele mobile, poti sa il ai mereu sub ochii tai vigilenti pe bebelus, indiferent ca esti la munca sau acasa. De asemenea, poti sa supraveghezi bona, fara ca aceasta sa stie, pentru a-ti da seama daca este grijulie sau nu in ceea ce il priveste pe copil.
  • In zonele cheie ale casei. Daca vrei o siguranta maxima, atunci niste camere ascunse pot sa vina in intampinarea nevoilor tale. Acestea trebuie sa isi gaseasca locul langa niste camere de supraveghere clasice si sa acopere locuri cheie. Ideea este sa nu fie vazute de hoti si sa nu poata fi evitate. In eventualitatea unui jaf, camerele spion te vor ajuta extrem de mult.
  • In camera conjugala. Daca nu ai incredere in partenerul de viata in momentele in care nu esti acasa, o camera spion in patul conjugal poate sa fie o solutie excelenta pentru a descoperi infidelitati. Nu este intocmai o solutie morala, insa de multe ori, scopul scuza mijloacele. Daca nu sunt justificate temerile tale totusi, s-ar putea sa ai de suferit.

Pentru a fi cat mai eficienta, o astfel de camera trebuie sa poata filma, trebuie sa poata juca rolul unui reportofon si trebuie sa aiba o autonomie foarte mare, in asa fel incat sa nu fii nevoit sa o incarci sau sa ii inlocuiesti bateriile o data la cateva zile.