iPhone 4S – Apple lanseaza noul Iphone 4s

iPhone 4S – Apple lanseaza noul Iphone 4s

Se pare ca toti am fost pacaliti cu lansearea noului iphone 5, singura mare lansare din aceasta zi a fost a noului model de iPhone 4s. Se pare ca acest model este acelasi doar ca dispune de ceva modificari.

In primul rand noul model este de 7 ori mai rapid, utilizand noul sistem A5 ( un procesor dual core ). O alta modificare importanta a acestui nou telefon a fost camera foto care a ajuns destul de departe consider eu, 8 megapixeli pot fi destul de multi avand in vedere ca acesta a trecut de la 2 la 8.

Cei de la Apple garanteaza ca noul model se misca cam cu 60 % mai bine atunci cand este vorba despre foto si asa mai departe. Am remarcat multe chestii interesante la aceasta lansare, mai precis comenzi vocale complete ale telefonului cu functii disponibile in limba engleza, franceza si germana, viteza de download poate ajunge pana la 14,4 MB/s si multe altele.

Un alt factor foarte important este chiar pretul, iar acesta tin sa cred ca ii avantajeaza pe clienti nostri si nu numai. In primul rand sper sa fie adevarate preturile preconizate:  16GB la 199 dolari, 32GB la 299 dolari si in premiera va fi disponibil si in 64GB pentru 399 dolari.

CITESTE SI: IPHONE 5 – APLICATII SI INFORMATII GRATIS

Cred ca maine dimineata o sa ma duc la magazin sa vad de este adevarat si cine stie poate primul articol postat va fi chiar de pe noul iPhone 4s.

Va promitem ca o sa revenim cu alte informatii si detalii despre noul Iphone 4s, nu uita sa te abonezi la newslatter-ul nostru pentru a primi pe mail cele mai noi articole in legatura cu iPhone 4S.