Informatii pe blog despre gadgeturi si tablete

Informatii pe blog despre gadgeturi si tablete

Cu timp in urma, gaseam foarte putine site-uri ce sa ne ofere informatii pretioase despre noile gadgeturi aparute pe piata mondiala. Se pare ca astazi mai vechile bloguri au devenit noile site-uri pe care putem afla informatii foarte pretioase.

Acesta este unul din cele mai importante lucruri aparute pe “net” in ultima perioada deoarece faimosii utilizatori de blog au sa ne marturiseasca parerea lor in materie de gadgeturi si tablete.

De aceea sunt de parere ca un asemenea administrator de blog iti poate oferi informatiile necesare intr-un stil mai placut. Citesti cu drag o pagina de internet atunci cand afli ca Val33ntyn sau altii promoveaza un produs abia aparut pe piata.

Acestea fiind spuse, ramanem in asteptarea celor mai noi informatii in materie de IT. Totusi tu ce parere ai despre acest fenomen ( promovarea produselor IT pe blog ), este un pas pozitiv sau negativ in ceea ce consta calitatea site-urilor precedente ?

  • http://www.val33ntyn.info Mihalcea Valentin

    Nu as spune ca este mare diferenta intre ce scrie pe site si ce scriu eu, uneori poate nu sunt deloc insa cand citesti pe un blog stii ca a scris un om al carui blog l-ai mai citit si sunt mult mai multe informatii despre cel ce a scris decat pe site-uri de nisa.

  • http://diggit.ro/ Dani

    Salut. Cred ca din pacate calitatea articolelor a scazut mult in ultimul timp de cand se da batalia asta online de promovare a produselor. E clar ca bloggerii au nevoie de motive bune pentru a scrie (bani), dar din pacate uneori calitatea are mult de tot de suferit. Prefer sa citesc informatii pe un site mare decat sa citesc pe unul mic si sa nu am parte decat de descrieri succinte si limitate ale unor oameni care vor..bani. Numai bine!