Cazare ieftina in apartamente din Venetia

Cu o populatie de peste 250.000 locuitori, o arhitectura impresionanta si cunoscut ca un port important din Europa, Venetia este un oras unic in lume, deoarece este contruit pe apa.

In cazul in care nu ati vizitat niciodata Venetia, va propunem ca urmatorul concediu sa il faceti in Italia. Cele mai importante obiective turistice din Venetia sunt Piazza San Marco, unul dintre cele mai importante puncte de atractie din Venetia si locul pe care toti turistii il viziteaza, Canale Grande, Chiesa degli Scalzi, Fondaco dei Turchi, Palazzo Vendramin-Calergi, Palazzo Dogale etc-

Pentru a ajunge in Venetia aveti mai multe posibilitati fie cu trenul, masina sau cu avionul. Lucrul care il deosebeste de celelalte orase este faptul ca nu puteti ajunge in centrul Venetiei sau sa vizitati locatiile turistice cu masina, autobuzul sau alte mijloace de transport. Acest lucru poate fi realizat doar pe jos, cu barca sau vaporul.

cazare in venetia

In cazul in care v-ati hotarat sa mergeti sa vizitati Venetia si sunteti in cautarea unui loc de cazare, va recomandam pentru a economisi o suma importanta de bani sa apelati la serviciile agentiilor care se ocupa de inchirierea apartamentelor de lux din Venetia.

Spre deosebire de pretul unui apartament intr-un hotel din centrul Venetiei, care sunt foarte mari, puteti sa inchiriati un apartament in Venetia la un pret avantajos.

Pentru a fi siguri de serviciile care vi se ofera, va recomandam sa intrati pe motorul de cautare Google.com si sa faceti o cautare dupa cuvantul cheie Venice apartments , iar in acest fel veti fi sigur ca banii nu vor fi pierduti.

In momentul in care ati ajuns in Venetia, va recomandam sa descustati preparatele traditionale si sa va plimbati cu gondola.