Obiective turistice si cazare la Iasi

Daca te-ai gandit sa iti petreci concediul vizitand Nordul Moldovei, atunci nu uita sa te opresti cateva zile pentru a te relaxa in frumosul oras Iasi. Acesta este singurul oras construit pe 7 coline in care poti vizita obiective turistice, dar te poti si distra deoarece ai o gama larga de cluburi si discoteci pe placul tau si a prietenilor tai.

In cazul in care te-ai hotarat sa iti petreci un sfarsit de saptamana la Iasi, iata care sunt cateva obiective turistice importante pe care trebuie sa le vizitezi.

Pentru o zi de relaxare mergeti in Parcul Copou, devenit astazi un parc modern, unde se gaseste cel mai vechi monument din Romania – Monumentul Legilor Constitutionale si Teiul lui Mihai Eminescu.

Faceti o vizita la Gradina Botanica unde intalniti peste 3000 de specii de plante, flori si copaci, nu ratati Bojdeuca lui Ion Creanga, iar in final Biblioteca Centrala Universitara ‘Mihai Eminescu’ va asteapta pentru un tur printre manuscrisele si cartile poetului M. Eminescu.

De asemenea Palatul Culturii, Teatrul National ‘Vasile Alecsandri’, Manastirea ‘Sf. Trei Ierarhi’, Casa Dosoftei, Manastirea Golia, Universitatea Al. I. Cuza si Manastirea Cetatuia trebuie vizitate neaparat deoarece va vor incanta prin stilul arhitectural in care au fost construite si istoria acestora.

Daca acum esti convins ca orasul merita vizitat si ai de gand sa petreci mai multe zile de relaxare si nu stii unde sa iti gasesti cazare la hotel in Iasi la pret avantajos si servicii de calitate iti recomandam sa mergi la hotel Belleville Iasi deoarece vei fi cu adevarat multumit de servicii, personal si pretul platit.