Sunt papagalii animale de companie ?

Animale de companie pentru copii : caini, pisici, pesti si papagali

Una din problemele pe care romanii le intampina este atunci cand trebuie sa aleaga care sa fie animalul de companie pentru urmatorii ani. De cele mai multe ori un catel sau o pisica pot fi una din cele mai des intalnite alegeri.

Personal ca animale de companie as alege cativa pestisor si un acvariu foarte frumos aranajat, dar aceasta este doar parerea mea personala. Am vazut ca la moda sunt animalele salbatice precum soparlele, serpii si nu numai.

Chiar daca sunt galagiosi cred ca se merita totusi sa ai parte de o pereche de papagali perusi sa iti inveseleasca casa si membrii acesteia.  Spre marea uimire a multora nu doar papagalii, hamsterii si pestisorii au devenit animale de companie dar si veveritele sau chair soriceii dansatori sunt deasemenea posibile animale de companie.

Acestea fiind spuse care sunt totusi preferintele tale in materie de animale de companie ? Ce alegi intre o pisica si un catel ? Esti de parere ca un animal de companie nu poate fi posibil in anumite situatii ?

Daca ai un raspuns la aceste intrebari, te rugam sa folosesti sectiunea de comentarii pentru a afla si parerea ta ! Iti multumim.