De ce sa te joci online?

Multi isi pun aceasta intrebare, asta din simplul motiv ca li se pare mult mai comod ca jocurile sa fie in calculatorul lor sau poate li se pare ca unele jocuri online nu sunt suficient de elaborate.

Intradevar, jocurile online in special cele de tip mini-games nu sunt foarte elaborate, in schimb, multe dintre ele te pot invata anumite lucruri. De exemplu poti invata cum se efectueaza o parcare corecta, asta jucand jocuri parcari. Poate ti se pare o gluma acest lucru dar foarte multe persoane nu cunosc cum se efectueaza o parcare corecta.

Alte jocuri se axeaza pe invatarea unei meserii. De exemplu exista jocuri taxi unde poti afla ce inseamna meseria de taximetrist, ce riscuri implica si cum se desfasoara aceasta. Jocuri in care tu vei fi taximetrist si vei astepta ca sa iti vina clienti si sa-i duci la destinatia potrivita.

Tot din categoria jocurilor din care se poate invata ceva sunt si jocuri cu masini tunate, jocuri cu ajutorul carora poti tuna diverse marci de masini. Astfel vei vedea cum o sa iasa varianta finala in cazul in care vrei sa-ti tunezi masinia. Sau de ce nu, poti crea o masina tunata si apoi sa te plimbi cu ea, bineinteles virtual.

In concluzie jocurile online te pot invata lucruri pe care nu le inveti in jocurile normale instalabile in calculator. Si in plus este mult mai rapid si productiv daca joci jocuri micute. In plus odata ajunsi pe site vei putea alege dintr-o sumedenie de jocuri, pe cand daca vrei sa instalezi multe jocuri vei pierde extrem de mult timp.

Sper ca te-am convins sa incerci cel putin un joc online, si acum stii ca jocurile online nu “musca”!