Bloguri bune

In fiecare zi apar bloguri noi. Fie ca sunt pe domenii personale, fie ca sunt pe platforme gratuite, numarul blogurilor e in continua crestere. Blogosfera din Romania a facut pasi importanti de la aparitie. Cei care au fost considerati ca fiind bloggeri de succes s-au succedat in etape. Unii au continuat sa fie la fel de cititi si apreciati, altii au scazut calitatea ori au fost acoperiti de altii mai buni, veniti din urma.

Sunt multe bloguri si fiecare isi alege ce sa urmareasca in functie de interese. Avem o baza de bloguri pe care le urmarim, la care adaugam altele pe care le-am descoperit de curand. Ei, da, de curand cam descoperit un blog cu articole bune care merita citit saptamanal. Nici prea des, dar la o saptamana e ok. Imi place ca si-a pastrat implicarea personala in articole, inca mai scrie din viziune personala.

O alta categorie sunt blogurile cu stiri de ultima ora care dau informatii bune si in timp record. Afla informatia si o publica rapid, fiind astfel de folos celorlalti prin stiri noi.

Merita sa ne formam o baza de bloguri pe care sa le citim periodic. Stiu ca avem timpul prea scurt si avem destule de facut. Dar, in weekend, se gasesc vreo doua ore pentru a citi noutati si a ne delecta neuronii cu altele decat cele obisnuite.