Hoteluri faimoase in Romania si nu numai

MGM GrandHotel, unul dintre cele mai la moda, se ridică într-adevăr la numele său nu numai prin mărime, ci şi prin diversitatea ofertelor. Aşezat într-una din cele mai aglomerate intersecţii din Las Vegas, MGM Grand oferă o lume a divertismentului, a restaurantelor şi a distracţiei atât pe timp de zi, cât şi pe timp de noapte. Măreţia începe din exterior cu leul din bronz de 45 tone şi 14 m., ecrane led, fântânile care înconjoară cea mai mare statuie de bronz din S.U.A.

Aventura continuă în interior unde clienţii vor găsi 5044 de camere în 4 turnuri de câte 30 de etaje, peste o duzină de restaurante şi peste 15.000 de metrii pătraţi de suprafaţă pt jocuri de noroc. Pot fi găsite chiar şi atracţii turistice precum o grădină zoologica, un studio TV şi un parc acvatic localizat în complexul de piscine de 2.500 de metrii pătraţi.

Acomodările sunt la fel de variate precum restul ofertelor proprietăţii, diferenţiate prin mărime şi preţ. Camerele din turn sau de tip bungalow sunt spaţioase cu design modern, în timp ce apartamentele de lux Celebrity spa includ şi un dormitor foarte spaţios. Cu intrări private cu acces usor spre stradă – The Strip, aripa de vest oferă camere cu amenajări hich-tech precum televizoare plate, dvd-uri şi casetofoane bose wave. În interioarul ultimelor 2 etaje se găseşte un extravagant hotel într-un hotel – Skyloft -serveşte călătorii sofisticaţi 24 de ore din 24. Adiacent hotelului seaflă Turnul Signature, un boutique pt nefumători accesibil de la MGM Grand printr-un coridor acoperit.

Enormul casino al MGM Grand Hotel atrage jucătorii cu jocuri precum blackjack, zaruri, ruletă, baccarat şi o mulţime de jocuri electronice. Sala de poker este spaţioasă şi foarte la moda.
Chiar dacă alegifriptură sau homar la restaurantul Craftsteak, delicatesele făcute la grătar la restaurantul luiMichael Mina – Seablue sau bucătăria italiana din Fiamma Trattoria, nu ţi se va face foame niciodată la MGM Grand Hotel .