Calatoria incepe pe online !

Tiltul suna destul de sugestiv si prin el, ma refer la faptul ca inainte sa te decizi unde vrei sa iti petrece atat un weekend departe de job sau o vancata prelungita de cateva saptamani, online ne facem „documentarea” despre zona respectiva, intram pe forumuri turistice si citim si analizam parerile persoanelor care au mai fost in zona sau orasul respectiv.

Am descoperit recent un forum turistic numit Calatoresc.ro , unde se pare ca atat moderatorii cat si userii isi dau silinta sa faca forumul sa merga zilnic. Cauta si dezvolta idei si subiecte interesante precum „O calatorie in Vietnam ” recent inceputa de un membru, si unde prezinta prin prisma acestuia experientele petrecute in Vietam si incercarile sale de a gasit un raport de egalitate intre cele 2 zone, respctiv Vietnal si Romania.

Forumul turistic este locul unde fiecare isi zice parerea vis a vis de un obiectiv turistic sau un serviciu al unitati de cazare, acesta fiind sursa inconstestabil valabila de unde poti sa faci rost de 1,2 sau un ansamblu de pareri de la un numar cat mai mare de participati. Pareri ce te pot ajuta in alegerea unei zone turistice pe care doresti sa o vizitezi.

Forumurile turistice pentru mine sunt si vor ramane o sursa reala de informare turistica, pentru ca ele sunt bazate pe parererile unor oameni pasionati si care scriu cu placere si iti pot oferii ce mai buna perspectiv si vin ca un sport real in luarea unei decizii il alegerea destinatia vancantei.