Sisteme de supraveghere VIDEO

In ultima perioada sistemele de supraveghere au devenit elementul principal care asigura siguranta dumneavoastra dar si securitatea in orice incapere al unui imobil. Aceste sisteme de supraveghere video sunt o completare a vechilor metode de securitate drept pentru care ofera o garantie sporita edificiului in cauza.

Toate sistemele de siguranta precum cele care detecta efractia sau sistemele anti-incendiu sunt compatibile cu camerele de supraveghere, ba mai mult ajuta la vizualizarea oricarui moment in timp real sau post-eveniment, adica vizualizarea inregistrarilor efectuate de camerele de supraveghere.

Componentele unui sistem de supraveghere video

Sistemele de supraveghere video sunt formate din 2 elemente principale : echipamentul de stocare ( un hard disk unde vin inregistrate imaginile surprinse cu ajutorul camerelor de supraveghere ) si camerele de supraveghere propriu-zise. Aceste sisteme pot fi realizate atat online cat si off-line.

Sistemele de monitorizare online inregistreaza fiecare imagine salvand fisierele intr-un server online, pe cand cele offline ruleaza pe un PC cu un sistem de operare Linux sau Windows  si un software sau o componenta hardware ce realizeaza fiecare captura video.

Sistemele de monitorizare pot clasificate in mai multe categorii precum : cele de zi sau de noapte, de interior sau de exterior, cu inflarosu sau fara inflarosu. Totusi iti recomandam sa apelezi la echipa noastra de profesionist mai exact : www.microtech.ro pentru a beneficia de cele mai bune informatii.

Siguranta dumneavoastra este datoria noastra principala, drept pentru care ne simtim obligati sa va oferim cele mai bune sugestii, dar si cele mai bune sisteme de supraveghere video.