Jocuri de logica pentru minte

Procentual vorbind, cat la suta din faptele tale sunt insotite macar de un dram de logica? Te-ai gandit vreodata la acest lucru? Multi dintre noi lasa acest lucru la latitudinea celor alaturi de care traiesc, a anturajului, care nu e obiectiv de cele mai multe ori, adevaratele pareri fiind lasate cumva in urma, motiv pentru care o introspectie de genul celei amintite la inceputul acestei postari nu va dauna niciodata.

Merita sa ne punem din cand in cand aceasta intrebare, sa apelam la logica atunci cand circumstantele ne-o cer, cand totul pare a fi lipsit de solutie.

Ne putem testa pe noi insine cu ajutorul unor jocuri logice, care nu numai ca ne vor binedispune, dar ne vor ajuta sa realizam unele lucruri pe care nu le stiam despre noi. Sa ne redescoperim jucandu-ne!

Totul se afla doar la o apasare de mouse distanta; astfel, putem deslusi tainele jocului care a pus pe ganduri o intreaga generatie. Cel mai greu joc din lume iti sta la dispozitie, nivelul maxim atins fiind pana in acest moment cel cu numarul 10. Tu poti ma mult?

O logica de fier ar trebui sa iti fie un bun prieten in parcurgerea acestor aplicatii, ce iti vor folosi si ca antrenament pentru situatiile ce se vor ivi pe parcurs. Proprietarii acestor site-uri s-au gandit si la diversitatea lor, deci veti avea la discretia voastra o gama diversificata de jocuri, incepand cu jocuri 3D, Mario, motociclete si incheind cu cele de strategie, atent selectionate astfel inat nimeni sa nu fie uitat.

Varsta vizitatorilor baleiaza toate profilele internautilor din Romania; asadar, jocuri atat pentru copilul de langa tine, cat si pentru cel din tine, insetat de cunoastere si, dupa cum aminteam si mai sus, de autocunoastere, cu largul concurs al unor jocuri logice diversificate si intr-un numar deosebit de mare.