Filme online pentru mici si mari

Inultimii 2 ani de zile industria siteurilor de filme online s-a dezvoltat foarte mult si este intr-o continua crestere. In ultimul timp, poate datorita lipsei de timp, poate datorita comoditatii foarte multa lume prefer mai mult sa vizualizeze direct un film gratis subtitrat decat sa downloadeze un film.

Insa ca de obicei nu pot fi toate bune, ca de obicei apar si incoveniente cum ar fi faptul ca majoritatea properatrilor de siteuri de filme online gratis pentru a economisii resurse si timp prefer sa foloseasca acelasi film care poate mai este postat pe inca 5 siteuri asemanatoare de download filme online subtitrate.

Prima proiectie a unui film a fost acum aproximativ o suta de ani, la Paris cu aparatul fratilor Lumiere in salonul Indian al localului “Grand Café” . Filmul care s-a putut viziona pe data de 28 decembrie 1895 a purtat titlul “La Sortie de L’usine Lumiere a Lyon”, in traducere Iesirea din Uzinele Lumiere din Lyon. Tot in Paris a fost difuzat in premiera intr-un cinematograf si filmul “L’Arrivee d’un train en gare de la Ciotat”, in traducere Sosirea unui tren in gara la Ciotat.

Acest ce-l de-al doilea film al lumii difuzat in premiera in Europa, mai exact in Paris (capital Frantei) a rulat la foarte putin timp si in Bucurestiul nostru, denumit mai tarziu si micul Paris. Concluzia este ca pe data de 28 decembrie 1895 nu numai ca vizionarea unui film intr-un cinematograf a fost posibil, dar totodata, aceasta data mareata a insemnat si creearea unei noi industrii si anume industria cinematografica.

Dupa cum bine observati, in timp de 116 ani mai exact, industria aceasta a cinematografiei s-a dezvoltat enorm de mult. Poate ca cei doi frati de origine franceza nici nu s-au gandit ca vreodata in existenta omului s-ar putea vedea download filme in calitate HD, de tehnologia 3D nici nu se mai pune problema.