Download Theme Joomla 1.7 Gratis

Download Theme Joomla 1.7 Gratis – Descarca Teme Joomla 1.7 si Template joomla .17 Free

Iata ca am revenit la mai vechea mea dragoste… CMS Joomla pe care l-am indragit atat de mult. Momentan nu cred ca ar fi cel mai bun moement sa va explic de ce am renuntat la joomla dar am sa va prezint cateva din cele mai frumoase site-uri cu theme joomla 1.7 unde pot fi descarcate gratuit.

Dar inainte de acest lucru am sa va prezint cateva aspecte pe care ar trebui sa le luati in considerare atunci cand doriti sa folositi joomla 1.7 sau o versiune mai veche. In primul rand este mult mai dificila optimizarea site-ului referitor ca calitatea link-ului generat si nu numai.

O sa va fac un mic exemplu pentru a intelege mai usor. Sa presupunem ca d-vs scrieti despre  televizoare 3d, atunci cand titlul d-vs apare pe site cu 3d va trebui sa verificati si link-ul :

ASA NU : http://www.numesite.com/index.php?option=com_content&view=article&id=23

ASA DA : http://www.numesite.com/televizoare-3d.html

Pentru a putea face aceasta modificare foarte importanta pe site-ul vostru aveti nevoie de niste componente SEF URL dar despre acest lucru o sa vorbim putin mai tarziu.

Acum sa revenim la theme joomla 1.7 dar si teme pentru joomla 1.7 free.

Sa incepem cu http://demo.gavick.com/ este unul din cele mai populare site-uri ce oferta theme joomla 1.7 premium dar si gratuit. Pentru a putea testa si vizualiza fiecare design in parte sunteti rugati sa dati un simplu click pe site-ul de mai sus si sa va decideti care este teme joomla 1.7 pe care d-vs credeti ca trebuie sa o aveti. Iata cateva exemple de teme joomla 1.7 download free.

Un alt site ce are theme joomla 1.7 gratis este demo.joomlaxtc.com ! Cred ca merita sa ii dedici cateva minute pentru a observa oferta lor. Ca si in site-ul precedent sunt theme joomla 1.7 free si premium, asadar nu ai nimic de pierdut. Merita Incercat …