ReactOS Review – Windows creat de Rusi – Download Gratuit

ReactOS Review – Windows creat de Rusi – Download Gratuit

Tocmai citeam pe internet ca rusii au pregatit un nou sistem operativ, numele acestuia este ReactOS si este gata sa ii intreaca pe cei de la Microsoft si nu numai.

Trebuie specificat ca acest windows creat de rusi deocamdata este in dezvoltare si in continu update, dupa spusele lor acesta va fi gata in varianta completa peste circa 1 an.

Zi de zi ei ne tin la curent cu noile variante si noi versiuni ale windows-ului  ReactOS, deocamdata testele ne arata ca acest sistem de operare poate rula pe calculatoare fara a avea nevie de o memorie foarte mare si nu numai.

Am inteles ca acest sistem de operare ReactOS a fi fost creat doar in C si C++ iar acest lucru incurajeaza programarea in anumite limbaje care nu mai sunt chiar asa de folosite.

Cu parere de rau insa daca stau si ma gandesc nu cred ca cei din Rusia vor avea succes deoarece orice calculator pleaca deja cu Windows 7 in momentul de fata din orice SuperMarket sau magazin de specialitate.

Multi din utilizatorii acestui aparat electronic numit PC nu stiu sa instaleze un nou sistem operativ cum ar fi ReactOS sau Linux sau oricare altul, de aceea cred totusi ca acest windows nu o sa aibe succes.

In schimb pentru cei interesati iata ca am pregatit un link cu toate informatiile utile despre acest produs ! BONUSacest link iti ofera posibilitatea de a descarca ReactOS gratuit !