Noua generatie a jocurilor online

Atunci cand vine vorba despre jocuri, multi dintre noi se gandesc la Candy Crush sau alte jocuri care au devenit in ultima perioada tot mai populare. Daca pana in urma cu cativa ani toate joacurile erau prezente doar pe computer, se pare ca in ultima vreme evolutia tehnologia a facut ca si jocurile sa evolueze.

In acest moment ne putem bucura de activitatile interactive direct pe smartphone-ul nostru, pe tableta sau chiar iPod. Acestea sunt aplicatii mobile ce pot fi descarcate cu usurinta direct din Play Store, AppStore, Windows Store dar si alte store-uri tot mai des realizate pentru a va distribui cu usurinta aceste aplicatii.

Dupa cum bine stiti in urma doar cu cativa ani, doar 1 persoana din 10 avea posibilitatea de a instala un joc pe pc, se pare ca in acest an lucrurile au evoluat extrem de mult iar acum 1 persoana detine un pc, o tableta si chiar 1 sau 2 smartphone-uri, fara sa mai luam in considerare posibilitatea ca aceasta sa dispuna  de un Xbox sau Wii, o concluzie remarcata si de catre romaniatv care au realizat un reportaj despre evolutia jocurilor online.need_for_speed

Noile jocuri online au fost concepute cu o grafica ce sfideaza realitatea, acestia ajungand sa reproduca chiar persoanele umane si totodata miscarile acestora in cele mai mici detalii.

Atunci cand vine vorba despre jocurile cu masini, aici putem spune cu tarie ca nu mai exista nici un fel de diferenta intre condusul unei masini reale si unei virtuale. Se pare ca noile jocuri cu masini au fost concepute pentru a avea aceleasi caracteristici precum o masina reala.