Flash Player aacPlus – AAC+ Rtmp Wowza

Flash Player aacPlus – AAC+ Rtmp Wowza

De cele mai multe ori cei care detin un server de radio online sunt in mare cautare de un Player aacPlus sau dupa cunostintele unora AAC+. Cu parere de rau tin sa va anunt ca asa ceva nu exista incar dar iata ca am pregatit ceva foarte interesant pentru voi.

Am vazut ca un server in Romania este in jur la 10 euro, de aceea am ales sa va pregatesc aceasta oferta care o sa fie greu de acceptat. Acestea sunt servere de radio online cu cPanel si toate configuratiile dorite, dar SURPRIZA  acestea au in configurare si RTMP WOWZA.

Acest plugin va permite sa transmiteti muzica direct pe un player normal. Destul de frumos nu? Zic eu.. si tin sa va mentionez ca vena.ro nu are nici o legatura cu acest site.

El a fost expus doar pentru a fi de folos tuturor celor care sunt pasionati de muzica online, de radio streaming si tot ce tine dj la un radio online.

Trebuie sa recunosc ca in mai vechile mele experiente am cautat si am lucrat foarte mult in acest domeniu dar se pare ca totul a luat sfarsit iar acum sunt acel cineva care va indica pe drumul cel bun.

Pentru a cumpara sau a viziona acest Flash Player aacPlus / AAC+ > Click AICI

Asa cum echipa noastra te-a ajutat sa gasesti ceea ce cautai, te rugam sa apesi pe butonul like sau +1 pentru a trimite acest articol pe toate site-urile de socializare. Iar daca doresti sa primesti alte informatii utile despre radio online, programe si asa mai departe te rugam sa te abonezi la newslatter-ul nostru gratuit.