iPhone 4 – Top 10 aplicatii si programe pentru iPhone

iPhone 4 – Top 10 aplicatii si programe pentru iPhone

Conform ultimelor statistici cei de la iPhone detin pe piata mondiala un numar foarte mare de telefoane, asadar si numarul de aplicatii si programe pentru iPhone este foarte mare.

De aceea am ales sa va prezin un top 10 cu aplicatii si programe pentru iPhone din Romania. Chiar daca de multe ori poti sustine ca aceste aplicatii nu sunt necesare, va garantez ca aceste aplicatii pot fi mai mult decat folositoare.

Pentru cei mai multi dintre noi aceste aplicatii sunt doar niste simple programe, dar va garantez ca aplicatiile pe care urmeaza sa vi le prezint sunt cele mai utilizate de catre posesorii de iPhone din Romania.

Locul 10: ATAXI

Este o aplicatie care va arata care sunt preturile la taxi din Bucuresti. Asadar cand va aflati in Bucuresti stiti pe cine sa sunati daca aveti nevoie de un taxi.

Locul 9: Bump 

Acesta este un program ce va permite sa transferati date si informatii de la un telefon la celalalt. Nu trebuie decat sa conectati ambele telefoane la aceasi retea de wireless iar apoi puteti transfera aceste date indiferent de locatie.

Locul 8: Buzz Player

Este un program ce va permite utilizarea fisierelor media precum video sau audio. Puteti folosi acest program fara alte codecuri sau alte pluginuri pentru pornirea oricarui fisier din formatul video si audio.

Locul 7: Viber

Acesta este un program ce ne prezinta un site de socializare, cu video chat si un ID personal. Nu ai nevoie de un cont deoarece numarul tau este insuri Id tau. Calitatea sunetului si a videoului este foarte buna !

Locul 6 : Dragon Dictation 

Acest program iti permite o dictare rapida atunci cand dorestii sa scrii un mesaj in masina si nu ai posibilitatea. Nu ai nevoie sa tastezi acest text pentru a scrie un mesaj. Trebuie decat sa instalezi aceasta aplicatie iar apoi dictezi textul pe care vrei sa il scrii.

Locul 5: Find my iPhone

Acest program pe langa functia de localizare Mobile Me va ofera posibilitatea de bloca terminalul sau de a sterge tot continutul de pe el de la distanta.

Locul 4: Facebook

Aceasta aplicatie nu cred ca are nevoie de prea multe explicatii deoarece cu siguranta cunoasteti despre ce este vorba. Aceasta aplicatie va permite accesul pe site-ul de socializare Facebook.

Locul 3: Google translate

Aceasta aplicatie va permite sa traduceti un cuvant in mai multe limbi, fara a avea nevoie de prea multe programe.

Locul 2: QuickOffice

Aceasta aplicatie va permite editarea continutului in format text. Programe precum Word, Exel dar si PowerPoint sunt acum disponibile multumita acestei aplicatii.

Locul 1 : roUtil 

Aplicatia va permite sa vedeti codurile postale aferente diferitelor localitati din Romania, sa calculati salariul net luand in considerare toate taxele din legislatia in vigoare, sa vedeti daca un numar de inmatriculare are RCA valabil, sa va calculati bioritmul si, cel mai important, sa vedeti informatii aproape in timp real legate de trafic.