Robotzi Mo si FOCA – Sezonul 2

Robotzi Mo si FOCA – Sezonul 2

Trebuie sa recunosc ca sunt un mare fan al celor 2, urmaresc fiecare episod din Robotzi Mo si Foca mai ales acum cand am aflat ca apare noul sezon. Sezonul 2 din Robotzi incepe din septembrie cu episoade mult mai frumoase si mai amuzante ca pana acum. Dupa cum bine stiti Robotzi  se bucura de un real succes pe internet si nu numai.

Multi dintre tinerii din Romania au zis cel putin odata o expresie din Robotzi sau au vazut cel putin o data un episod din Robotzi Mo si Foca. Ringtone si muzica pentru telefon cu Robotzi Sezonul 2 va putea fi gasita aici doar pe site-ul nostru. Ceea ce trebuie sa faceti este sa vizitati cat mai des site-ul nostru pentru mai multe detalii si informatii.

Sezonul 2 – Robotzi Mo si FOCA pregatesc episoade cu intamplari neasteptate inspirate din viata reala. Am ales de fiecare data sa fiu obiectiv cu un subiect anume de aceea nu o sa va zic cat de mult ii indragesc pe cei 2. Pot spune chiar ca asemenea robotzi ar trebui sa existe si in Romania, doar in acest fel cred ca lumea ar constientiza care sunt cu adevarat probleme.

La aparitia primului episod din Sezonul 2 Robotii Mo si Foca toti cei care se aboneaza la RSS FEED-ul nostru pot primi pe mail un link cu ultimul episod din Sezonul 2 Robotzi. Nu uita apasa butonul +1 si like pentru a informa si ceilalti prieteni ai tai de existenta noastra, datorita tie noi existam iar tu datorita noua este mereu informat de cele mai importante lucruri din Romania.