Cum sa selectezi toti prietenii pe Facebook pentru Evenimente – Pagini – Grup

Daca te intereseaza cum sa selectezi toti prietenii pe Facebook pentru Evenimente – Pagini – Grup atunci o sa iti propunem 2 variante. Sa incepem cu cea mai folosita metoda. In primul rand ai nevoie de un browser precum Chrome sau Firefox, acest cod merge si pe Internet Explorer dar cu o versiune mai nou.

In acest fel ai ocazia sa afli cum sa selectezi toti prietenii de pe Facebook pentru Evenimente – Pagini – Grupuri. Urmatoarea imagine va arata cativa pasi pentru a invita toti prietenii de pe Facebook pentru Evenimente – Pagini si Grupuri.

Codul de care va vorbeam este urmatorul :

javascript:var x=document.getElementsByTagName(“input”);for(var i=0;i<x.length;i++) {if (x[i].type == ‘checkbox’) {x[i].click();}}; alert(‘Done, all your friends have been selected’);

Pentru a folosi acest cond trebuie sa apesi pe butonul INVITE FRIENDS ! Dupa ce ai trecut de acest pas trebuie sa  fii sigur ca toti prietenii tau au fost incarcati in pagina generata de Facebook, pentru o verificare iti sugeram sa verifici daca toti prietenii tai de la A la Z sunt prezenti, dupa ce ai facut acest lucru nu iti ramane decat sa introduci acest cod in lucrul URL generat de catre Facebook. Nu este nevoie sa apesi Enter sau alte butoane deoarece acesta va fi pornit automat.

Aceasta este prima varianta pentru a putea selecta toti prietenii pe Facebook pentru Evenimente – Pagini si Grupuri. Asadar poti invita toti prietenii tai sa iti viziteze pagina, grupul dar si evenimentrul intr-un mod foarte simplu.

In cazul in care folosesti Google Chrome atunci iti putem oferi o solutie mult mai simpla. Intra aici pentru a instala un plugin ce te va ajuta sa selectezi toti prietenii de pe facebook intr-un mod foarte usor. Doar asa poti trimite invitatii pentur orice eveniment – pagina si grup.

Sa speram ca acest articol a fost suficient de bun, daca a fost asa atunci te rugam sa apesi butonul +1 si butonul like pentru promovarea sa in siteurile de socializare precum Facebook si Google Plus.