Cum se blocheaza reclamele de pe site-uri

Va intrebati cum se blocheaza reclamele de pe site-uri, doriti ca toate aceste reclame sa fie eliminate si ele sa nu mai apara pe nici macar un site? Atunci nu trebuie decat sa instalati pluginul AdBlock pentru chrome si Mozilla Firefox. In acest fel puteti beneficia de toate aceste beneficii.
Cu ce va ajuta acest mic plugin?

  • In primul rand viteza de incarcare a site-urilor creste foarte mult, acest lucru va permite cu usurinta sa navigati pe internet intr-un mod mai placut.
  • In multe cazuri reclamele afisate pot fi interzise minorilor, in acest fel puteti fi siguri ca posibilitatea ca, copilul dumneavoastra sa vizioneze o reclama “deocheata” este una extrem de redusa.

Pentru instala acest plugin nu trebuie decat sa folositi acest link, aplicatia se poate descarca in mod gratuit iar instalarea acesteia este una extrem de simpla.

Atunci cand doresti ca reclamelele site-urilor sa fie afisate nu iti ramane decat sa dezactivezi acest plugin sau sa il dezinstalezi. Pentru a efectua acest lucru iti recomandam sa folosesti urmatorii pasi:

Chrome:

  1. Settings
  2. Extensions
  3. Aici gasesti pluginul instalat. Selecteaza sau deselecteaza aplicatia pentru ca aceasta sa ruleze sau nu.

Pentru celelalte browsere, sistemul este acelasi, asadar nu trebuie decat sa urmaresti pasii prezentati anterior pentru a beneficia sau nu de functiile acestui plugin.

Iti recomandam ca acest articol a fost realizat in mod informativ, ne cerem scuze tuturor webmasterilor carora le influentam castigurile generate cu ajutorul site-urilor.