Biletul zilei 6 septembrie 2011 – 06.09.2011

Biletul Zilei 6 septembrie 2011 – 06.09.2011

Avand in vedere meciul echipei nationale impotriva Frantei am decis sa va prezint urmatorul bilet pentru pariurile sportive din data 6 septembrie 2011.

In lotul echipei nationale de fotbal a Romaniei lipsesc unii dintre cei mai importanti jucatori precum: Adrian Mutu, Gabriel Tamas si Gabriel Torje care este suspendat pentru cumul de cartonase galbene.

In lotul echipei franceze marele castig este Benzema, care a sustinut in ultima conferinta de presa ca forma sa fizica a ajuns la puctul maxim iar el este pregatit sa intampine lotul national al romaniei la noul stadion National Arena.

Meciul dintre Romania si Franta se va disputa marti la ora 20.30 pe TVR 1. La stadion sunt asteptati circa 50.000 de suporteri al nationale printre care se numara si marii jucatori de fotbal ai romaniei precum Hagi, Gica Popescu si Dan Petrescu.

Iata care este sugestia mea pentru biletul zilei de 6 septembrie 2011.

Romania – Franta : Over 2.5 Goluri

Italia – Slovenia : 1

Rusia – Irlanda : 1 – 1

PS: Cotele medii la aceste meciuri sunt de circa 1.90 iar castigul pe care il puteti obtine in cazul in care pariati 20 RON este de 110 RON. In cazul in care doriti sa prezentati alte meciuri pentru creearea biletului zilnic din ziua 6 septembrie sau pentru urmatoarele zile te rugam sa ne scrii la sectiunea de contact sau de comentarii in care sa ne spui ce meci ai dori sa prezentam.

Acesta este biletul care a fost jucat de catre mine, astept cu nerabdare sa vad meciul dintre Romania si Franta si sper ca de aceasta data la finalul meciului sa avem un rezultat pozitiv.