Steaua – Maccabi Haifa online LIVE

Steaua – Maccabi Haifa online LIVE

Steaua are meci greu si decisiv pe propriul teren pentru ca intalnesc echipa care dupa tragerea la sorti era considerata ca o formatie slabuta, Maccabi Haifa. Meciul se va juca pe stadionul National Arena si este posibil ca jumatate  din capacitatea de 55.000 de locuri sa se umple joi seara de la ora 22:00 ce va fi in direct pe ProTV si online LIVE pe www.vena.ro.

Stelistii vin dupa un joc bun intr-o prima repriza care nu s-a terminat la Ploiesti, dar nu se paote baza pe fundasul central George Galamaz dupa ce a fost lovit de un fan cu pumnul in cap. Indiferent de rezultat, Steaua nu poate urca mai sus de locul 3, pentru ca in acest moment Maccabi au 4 puncte peste bucuresteni. In caz de egalitate de puncte la sfarsitul grupelor, Steaua va avea un deficit al golaverajului si sigur Bourceanu,Tanase & co. vor incerca sa castige si sa marcheze mai mult decat este necesar, iar un pronostic bun este ca Steaua va marca in ambele reprize pentru cota de 2.90, deasemenea daca Steaua nu va castiga va fi eliminata mai mult ca sigur din Europa League.

Echipele probabile:

  • Steaua Bucuresti: Stanca – Iliev, Geraldo,Brandan Latovlevici – Bourceanu, Bicfalvi – Tatu, Rusescu, Fl.Costea – M.Costea;

 

  • Maccabi Haifa: Davidovich – Meshumar, Buliat, Dagani, Twath – Siedu, Tamir Cohen, Katan, Golasa – Amasha, Dvalishvili;

Urmareste Steaua – Maccabi Haifa online LIVE pe www.vena.ro joi seara de la ora 22:00, sa urmarim la lucru “tiki-taka” lui “dodel” Tanase si fratii Costea.