Danemarca – Portugalia online LIVE

Danemarca – Portugalia online LIVE

Miercuri, din cadrul grupei B a EURO 2012 din Polonia si Ucraina puteti urmari Danemarca – Portugalia LIVE pe internet incepand cu ora 19:00. Meciul va avea loc pe stadionul din Lviv, cu o capacitate de 34.915 locuri. Portugalia lui Cristiano Ronaldo este condamnata sa castige pentru a mai spera la calificare, asta dupa ce in primul meci a pierdut cu 1-0 in fata Germaniei, dupa golul lui Mario Gomez din minutul 73. Acelasi scor s-a inregistrat si la Danemarca – Olanda, numai ca danezii au fost cei care au castigat, realizand prima mare “bomba” de la EURO2012.

CLICK AICI pentru Danemarca – Portugalia LIVE

Cote pentru Danemarca – Portugalia online:

Portugalia pleaca cu prima sansa, 2.10 fiind cota la majoritatea caselor de pariuri. Egalul este cotat cu 3.25, in timp ce Danemarca are cota 3.65 sa reuseasca ceea ce nimeni nu s-ar fi gandit inaintea startului competitiei. Ronaldo are 2.45 cota pentru a marca, Bendtner 3.50 pentru danezi, peste 2.5 goluri cota 2.10, se marcheaza dupa minutul 28 cota 1.80.

Foto: ronaldo7.net

Echipe probabile Danemarca – Portugalia online:
Danemarca (4-2-3-1): Andersen – Jacobsen, Kjaer, Agger, S Poulsen – Zimling, Kvist – Rommedahl, Eriksen, Krohn-Dehli – Bendtner
Portugalia (4-3-3): Rui Patricio – Pereira, Pepe, Alves, Coentrao – Meireles, Veloso, Moutinho – Nani, Almeida, Ronaldo