Barcelona – Chelsea online LIVE

Barcelona – Chelsea online LIVE

Returul semifinalelor UEFA Champions League poate fi urmarit si pe internet, Barcelona – Chelsea LIVE de la ora 21:45, dar si la televizor pe TVR 1, cu avancronica meciului inca de la ora 21:00.In tur scorul a fost de 1-0, a fost absolut incredibil cum londonezii au putut sa castige avand in vedere ca au tras un singur sut la poarta, pe poarta ce-i drept si acela fiind gol, pe cand Barcelona a avut 3 bare prin Alexis, Pedro si Iniesta si multe alte ocazii si  posesie foarte mare de 65-70%.

In weeckend ambele au avut meciul de infarct, catalanii au pierdut orice sansa la titlu dupa ce au luat bataie acasa de la Real Madrid scor 2-1 in timp ce Chelsea s-a prezentat Ok la Arsenal, desi cu 5 rezerve(0-0).

Cote pentru Barcelona – Chelsea  online:

Binenteles Barcelona pleaca favorita in meciul retur de pe Camp Nou, cota la victorie fiind de 1.30, egalul 5.50 iar pentru 2 solist cota este 9.00. Alte cote ce le consider interesante: Barcelona se califica cota 1.44, Barcelona marcheaza in ambele reprize cota 1.60,Chelsea inscrie prima cota 4.75.

Foto: chickendinner.co.uk

Echipe probabile Barcelona – Chelsea online:

Barcelona: Valdes-Alves, Puyol, Pique, Adriano – Xavi, Busquets, Iniesta-Sanchez, Messi, Pedro

Chelsea: Cech-Ivanovic, Cahill, Terry, Cole-Mikel, Meireles-Ramires, Lampard, Mata – Drogba