Porto-Sahtior Live Online

Porto-Sahtior Live Online
Marti de la ora 21:45, in Portugalia se disputa meciul dintre Porto, echipa care a castigat Europa League si echipa ucrainiana Sahtior Donetzk, antrenata de romanul Mircea Lucescu.

Trebuie mentionat ca la echipa care a castigat trofeul Europa League nu mai joaca Radamel Falcao, golgheterul editiei trecute cu 9 goluri. Columbianul a fost transferat in Spania la Atletico Madrid, sa il inlocuiasca pe Kun Aguero.Nici antrenorul Villas-Boas nu mai face parte din stafful portughezilor, plecat la  Chelsea Londra, care a platit clauza de reziliere a contractului de 15 milioane de euro.

Anul trecut, in sferturi Sahtior a jucat cu Barcelona , luand bataie cu 5-1, dar jucand foarte bine,iar in primele 5 minute jucate la Barca,  avand 2 situatii singure cu portarul, dar ratand incredibil prin Adriano.

Meciul va avea fata in fata doi jucatori romani: fostul rapidist Cristi Sapunaru la Porto si Razvan Rat la campioana Ucrainei,Sahtior Donetzk.

La casele de pariuri Porto pleaca cu prima sansa, cu o cota de 1.70, dar echipa lui Mircea Lucescu are o echipa in adevaratul sens al cuvantului,dar si cativa brazilieni care ar putea face diferenta.