Barcelona – Mallorca online LIVE

Barcelona – Mallorca online LIVE pe 29 octombrie

Sambata avem un meci interesant de urmarit de la ora 21:00, pentru ca Barcelona are meci acasa cu Mallorca si trebuie sa castige neaparat ca sa profite de un eventual pas gresit al “galacticilor “din Madrid. Meciul se va juca pe Camp Nou este in direct pe Digisport dar si online LIVE pe www.vena.ro, iar partida conteaza pentru etapa a 11- a Primerei Division, cu mentiunea ca prima etapa a fost amanata din cauza grevei jucatorilor ca nu isi primeau banii.

Ultimul meci disputat pe teren propriu Barcelona a reusit performanta de a nu castiga, dupa o pauza de un an(de la meciul cu Hercules 2-0) facand doar un egal alb cu Sevilla dupa ce Lionel Messi a ratat un 11 metri chiar in minutului 96, dupa ce aveau si 2 oameni in plus.Mallorca se afla pe locul 13 cu doar 9 puncte iar ultimul meci in deplasare a fost tot o remiza, la o echipa foarte puternica, Atletico Madrid.

Casele de pariuri ii dau ca si victoriosi pe catalani, cu o cota la victorie de 1.08, binenteles nu cred ca poate cineva sa parieze un x2, cota fiind 6.50. Pronostic Messi marcheaza in ambele reprize.

Urmareste Barcelona – Mallorca online LIVE sambata seara de la ora 21:00, ca sa ne bucuram de un fotbal marca-inregistrata: tiki-taka ! Puteti urmari si la tv meciul pe Digisport.