Inter – Juventus online LIVE

Inter – Juventus online LIVE pe 29 octombrie 2011

Derbyul etapei din campionatul italian la fotbal va fi online LIVE pe www.vena.ro de la ora 21:45 pentru ca Inter joaca la Milano cu Juventus intr-un clasic ce se respecta de zeci de ani in fotbal. Daca privim clasamentul o sa credem ca este un dezechilibru total pentru ca Juventus este lider cu 16 puncte iar Inter-vicecampioana de anul trecut se afla, atentie, pe pozitia a 16-a cu doar 8 puncte acumulate in 8  etape,adica o miedie de 1 punct pe meci, ceea ce e foarte putin pentru o echipa ce are obiectiv castigarea titlului in acest sezon!

Inter il are antrenor pe Claudio Ranieri de aproape 2 saptamani dupa ce vechiul antrenor a fost demis dupa 4-5 etape pentru evolutii foarte slabe. Nici acesta nu a facut minuni, ba chiar a scufundato de tot in coada clasamentului.

Juventus a reusit sa castige in fata “rosso-nerilor”-cealalta echipa din Milano acum 4 etape cu scorul de 2-0 si nu vad de ce nu ar face asta si acum, avand in vedere pozitia extrem de proasta a “nerra-zurilor”. O cota la victorie este de 2.70 a echipei antrenate de Conte, in timp ce la egal este 3.10 si surprinzator, dupa parerea mea, Inter este favorita cu o cota de 2.50. Pronostic x2 !

Urmareste Inter – Juventus online LIVE pe www.vena.ro sambata seara de la ora 21:45.Meciul este in direct si pe Digisport 3.