Biletul Zilei 11 septembrie – 11.09.2011

Biletul Zilei 11 septembrie – 11.09.2011

Astazi avem meciuri importante in Europa, dar si in Romania: derbyul etapei dintre FC Vaslui si Dinamo Bucuresti, dar si meciurile interesante dintre Universitatea Cluj-Concordia Chiajna, Sportul Studentesc-Vointa Sibiu. Aceste meciuri le regasiti si la BILETUL ZILEI mai jos.

Meciul dintre Vaslui-Dinamo va fi un duel aprins intre cele 2 formatii, avand cele mai bune loturi din Romania. La ora meciului sunt asteptati multi fani ‘galben-verzi’ datorita ultimelor evolutii foarte bune , printre care si calificarea in grupele Europa League. Galeria dinamovista a hotarat sa sustina echipa la Vaslui si se lasa asteptati un numar de 300 de suporteri din capitala si alti 200 din Iasi, mai ales ca aici sunt multe fan-cluburi Dinamo.

Pentru BILETUL ZILEI, am decis sa pun 1x la acest joc, pentru a fi un meci aproape sigur cu o cota buna de 1,40.

Universitatea Cluj – Concordia Chiajna. ‘Sepcile-rosii’ au un parcurs foarte bun in campionat, cu trei victorii,invingand chiar Rapidul cu 2-0, un egal si o infrangere 2-1, cu Steaua. Am decis ca la acest meci sa joc 1 solist, fara mari probleme.

Sportul-Sibiu e o confruntare intre 2 echipe care se bat pentru evitarea retrogradarii. Nu cred ca se vor marca multe goluri,mai ales ca amandoua sunt preocupate sa nu piarda meciul. Mizez sub 2,5 goluri pentru o cota de 1,60.

Vaslui-Dinamo 1x

U Cluj-Chiajna 1

Sportul-Sibiu sub 2,5 goluri

Juventus-Parma 1

PSG-Brest 1

Acestea sunt meciurile foloste de mine pentru BILEUL ZILEI,meciuri sigure, avand o cota de 83lei pentru 10 lei pariati.Mult Noroc !