Romania – Turcia ONLINE ( Eternul derby cu turcii )

Un nou derby este in aceasta seara, Romania intalneste in data de 10 septembrie 2013 intalneste Turcia pentru calificarea la campionatul mondial din 2014.

Dupa victoria impotriva ungarilor toata Romania spera ca in aceasta seara sa avem parte de un nou rezultat pozitiv. Dupa victoria cu 3 la 0 impotriva ungurilor, asta seara speram ca romania sa realizeze din nou un rezultat favorabil. Dupa cum bine stiti lista de start a jucatorilor va fi aproape aceasi, chiar daca Victor Piturca a anuntat schimbari importante. Acum ca toate aceste lucruri nu sunt inca clare nu ne ramane decat sa asteptam orele 21.00 sa ne conectam pe Antena 1 online si sa asteptam inceperea meciului din Romania si Turcia.

Pe lista de start al acestui meci se gasesc in continuare jucatori precum Marica, Chiriches, Adi Popa, Bourceanu dar si alti jucatori din unsprezecele echipei Steaua Bucuresti.

Conform ultimelor rezultate, un egal sau o victorie impotriva Turciei ar fi biletul catre preliminariile campionatului mondial din Brazilia. Desi ne ramane sa intalnim o echipa destul de buna la baraj, avem sanse destul de mari sa ne calificam mai departe.

Uram mult succes echipei nationale si nu in ultimul rand tuturor jucatorilor romani, va reamintim ca meciul este in transmisiune directa pe Antena 1 incepand cu orele 21.00.

In cazul in care nu prindeti acest post de televiziune va recomandam sa utilizati siteul fotbalonline.info, acest site va ofera in mod gratuit toate meciurile din campionatul mondia, Liga 1, Champions League dar si Europa League. Aceste meciuri sunt oferite in mod gratuit pentru toti cei care acceseaza acest site.