Local Kombat Arde Braila ONLINE Live

local kombat arde brailaLocal Kombat Arde Braila ONLINE Live

Daca pana acum am avut parte numai de fotbal iata ca a sosit momentul sa vedem si putina bataie. Este vorba despre local Kombat Arde Braila, un eveniment la care putem vedea un numar foarte mare de meciuri.

O sa va prezentam aceste meciuri rand pe rand rad pana atunci va rugam sa apasati pe butonul like si +1, iar daca doresti sa primesti in continuare articole de acest gen pe adresa ta de mail nu trebuie decat sa te abonezi la newslatter-ul nostru gratuit.

Acestea fiind spuse iata care sunt meciurile de la acest eveniment.

1. Meci de rezerva pentru piramida. Meciul dintre Mindaugas Sakalauskas  (Lituania) VS Corneliu Rus (Romania). Speram ca romanul sa aduca vitoria in acest meci.

2. Prima semifinala a piramidei. Al 2-lea meci intre Ricardo Van De Bos  (Olanda) si Pavel Zuravlion (Ucraina).

3. A doua semifinala a piramidei. Acesta este al 3-lea meci intre Sebastien Van Thielen (Belgia)  VS Stefan Leko (Germania)

4. In al 4-lea meci se pare ca avem parte de un Superfight  intre Tomas Pakutinskas (Lituania)  si Lucian Danilescu (Romania)

5. Al 2-lea  Superfight din aceasta seara este disputat intre Frank Munoz (Spania) si Redjano Cairo (Olanda)

6. Al 3-lea Superfight este disputat intre Noel Cadet (Franta) si Catalin Morosanu (Romania)

7. Al 4-lea Superfight este disputat intre Martin Hauser (Slovacia) si Benjamin Adegbuyi (Romania)

8. Ultimul meci din aceasta seara va fi MAREA FINALA !

Acesta este programul pentru Local Kombat Arde Braila ONLINE Live din data  1 octombrie 2011, pentru alte intrebari referitoare la acest eveniment te rugam sa ne contactezi la adresa  noastra de mail contact@vena.ro sau sa ne lasi un comentariu pe aceasta pagina a site-ului.

Sursa: sport.ro