Biletul zilei 19 octombrie 2011 – 19 10 2011

Biletul zilei 19 octombrie 2011

Pentru biletul zilei de miercuri 19 septembrie am decis sa joc doar 2 meciuri, acestea fiind din Grupele Ligii Campionilor, etapa a III-a.

Sahtior Donetzk – Zenit St. Petersburg

Trupa ucrainiana, Sahtior, antrenata de romanul Mircea Lucescu va  intalni pe propriul teren o contracandidata pentru locurile fruntase in aceasta grupa, celelalte doua fiind detinatoarea Europa League FC Porto si campioana Ciprului, Apoel Nicosia. Sahtior nu a reusit mare lucru pana acum, decat un punct din meciurile cu Apoel si Porto, dar nici rusii nu stau mai bine,deznodamantul fiind unul mai rece, 0 puncte.Zenit St. Petersburg este o echipa ce se afla spre sfarsitul campionatului in Rusia, iar oboseala cred ca isi va spune cuvantul iar pentru acest meci pronosticul meu pentru biletul zilei este 1 solist.

AC Milan –  BATE Borisov

Campioana italiei, AC Milan are un meci accesibil cu BATE Borisov, o formatie din Belarus care in ultimii ani are rezultate constante in Europa,ei fiind si in urna a treia valorica. Desigur, Milan este favorita atat la pariuri cat si ca multitudinea jucatorilor ca valoare apropiata din lot, enumar doar Ibrahimovic care este mult mai scump decat tot lotul lui BATE la un loc.Pentru biletul zilei voi miza HANDICAP, Milan castiga cel putin 2 goluri diferenta pentru cota de 1.50 !

Iata Biletul zilei,ce are o cota de 3 ! Mult NOROC


1 Shakhtar D. – Zenit 10.19. 21:45 1 2.05
2 -1.0/AC Milan – BATE B. 10.19. 21:45 1    . 1.50