Lazio – Vaslui online live Sport.ro 20:00

Lazio – Vaslui online live Sport.ro 20:00

In seara aceasta,la Roma, FC Vaslui debuteaza in grupele Europa League cu echipa italiana Lazio.Meciul va avea loc pe Stadio Olimpico , un stadion cu capacitate de aproximativ 80.00 de locuri. Din pacate nu s-au vandut prea multe bilete la meci,datorita faptului ca la ora jocului se disputa foarte devreme,iar oamenii de rand sunt la serviciu.

Vasluienii vor fi sustinuti de foarte multi romani,cred ca vor fi mai mult romani decat italieni la meci:). O parte au plecat din Vaslui cu autocarele, iar o parte-marea majoritate locuiesc prin imprejurimi.

Vicecampioana Romaniei, F C Vaslui este angrenata in grupa D alaturi de Sporting Lisabona, F C Zurich si Lazio Roma, ultimul fiind adversarul moldovenilor in aceasta seara.Mizez ca se vor marca multe goluri pentru BILETUL ZILEI, pentru ca Viorel Hizo a declarat la conferinta de presa ca ar vrea sa faca spectacol la Roma cu Lazio,decat sa piarda rusinos-aparandu-se.

HIZO AMENINTA:”Nu ne punem pe baricade,am venit sa jucam fotbal !”

Antrenorul roman a trimis si un mesaj romanilor din zona. “Sper ca romanii nostri sa vina si sa ne sustina. Mi-ar face placere, ar fi un gest frumos”.