Stoke – Manchester United ONLINE LIVE

Stoke – Manchester United ONLINE LIVE

Sambata de la ora 19:30, Stoke-Manchester United in direct la Digisport2 si Online Live pe www.vena.ro.

Liderul clasamentului din Premier League intalneste o echipa cu rezultate foarte bune in acest sezon. Stoke a facut transferuri destul de bune, implicandu-se serios pe toate fronturile, inclusiv Europa Leage ajungand in grupe trecand de Hajduk Split, iar in primul meci facut doar 1-1 la Kiev, cu Dinamo-un meci care la avut in mana.

Meciul trecut pe teren propriu a invins Liverpool, scor 1-0,iar asta imi nspune mukte despre lotul foarte bun pe care il au.Vine dupa un meci obositor, eliminand Tottenham Hotspur la penaltyuri in Cupa Ligii Angliei si asta totusi ar trebui sa conteze.

Remarcatii pe lista transferurilor la Stoke City se numara Jerome de la Birmingham, Petr Crouch de la Tottenham, Jonathan Woodate, Jermaine Pennant dar si Wilson Palacios.

De partea cealalta, Sir Alex Ferguson a condus echipa echipa  la cateva rezultate de exceptie in acest debut de campionat: 8-2 cu Arsenal, 3-1 cu Chelsea, de fiecare data in evident aflandu-se Wayne Rooney.

Pronosticul meu pentru acest meci: 2 solist,pe motiv ca Stoke a jucat cu titularii cu Tottenham si jucand 120 de minute,iar Man.United cu rezervele si neavand probleme cu Leeds.

Echipe probabile:

Manchester United

Antrenor: Alex Fergusor.

Jucatori:DeGeea,Smalling,Ferdinand,Jones,Evra,Nani,Fletcher,Anderson,Young,

Rooney,Hernandez.

Stoke City

Antrenor: Tony Pulis

Jucatori:Begovic,Huth,Shawcross,Upson,Wilson,Penant,Whelan,Palacios,

Etherington,Walters,Crouch.

Sambata de la ora 19:30, Stoke-Manchester United in direct la Digisport2 si Online Live pe www.vena.ro.

Wilson,