Rapid – Legia online LIVE

Rapid – Legia online LIVE pe 20 octombrie

Joi seara de la 22:00 pe stadionul National Arena se va desfasura meciul dintre Rapid Bucuresti si polonezii din Varsovia, Legia, un meci contand pentru faza a III-a a Europa League – a doua competitie inter-cluburi ca valoare de pe continentul nostru.

Rapidul are multe jocuri reusite in acest sezon atat in campionat cat si in Europa imi vin in minte doar 3-0 cu Vaslui, 0-0 la Dinamo sau 3-1 la Slask Vrosclaw(competitioare in prima liga polona), sa nu uitam ca “alb-visinii” sunt si in fruntea Ligii 1, in urma CFR-ului, pe locul 2.

Legia a castigat meciul cu Hapoel pe teren propriu dar a pierdut in Olanda cu doar 1-0 la Eindhoven, ceea ce imi da de gandit ca au o aparere buna, in conditiile in care Rapid a luat 3 si pe teren propriu. Cu un golaveraj mai bun decat Rapid, polonezii se afla pe locul 2 in urma celor de la PSV.

La casele de pariuri Rapidul este favorita cu o cota de 1.90 in timp ce la un egal sau o victorie a oaspetilor cotele sunt de 3.35 si 3.90. Pronosticul meu este 1 solist !

Echipa probabilă a Rapidului: D. Coman – Ezequias, M. Antonio, Burcă, Bozovici – I. Apostol, Alexa, Herea – M. Roman, Pancu, Deac

Urmareste joi seara de la 22:00 meciul dintre Rapid – Legia in direct pe ProTV dar si online LIVE pe www.vena.ro ca sa ne bucuram impreuna de un spectacol.