Otelul Galati – Manchester United online LIVE

Otelul – Manchester United online LIVE pe 18 octombrie

Otelul Galati spera la un miracol marti seara de la ora 21:45 online LIVE pe www.vena.ro pentru ca intalnesc “diavolii rosii”, Man. United pe “National Arena“.Este un duel al campioanelor, in aceasta grupa atat Galatiul cat si United castigand trofeul mult-dorit. Galatenii spera la un meci mare si cere ajutorul fanilor pentru sustinere, care se pare ca vor fi in jur de 40.000.

Dupa parerea mea Galatenii au o misiune foarte grea, dar nu imposibila,pentru ca Basel a surprins pe toata lumea pe Old Trafford dupa ce a revenit si a condus chiar si cu 3-2 la un moment dat. Sir Alex a adus toti jucatorii de valoare la Bucuresti  enumeram atacantii Wayne Rooney, Chicarito Hernandes, de Geea(al doilea cel mai scump portar din lume) sau legenadrul galez Ryan Giggs. Singura exceptie a lui Ferguson este englezul Rio Ferdinand, care nu si-a revenit complet dupa o lunga accidentare.

Galatenii nu sunt invatati cu jocul din 3 in 3 zile si cu siguranta vor acuza oboseala in caz de un insucces, iar la United nu o sa vedem niciodata asa ceva, acuma macar cand au meciuri de foc in Premier League- derbyul cu cea mai marea rivala Liverpool sau derbyul orasului Manchester cu City.

Echipa probabila a Oţelului Galati: Grahovac – Rîpă, Sg. Costin, Perendija, Z. Ljubinkovici – Giurgiu, I. Filip – L. Iorga, Viglianti, S. Frunză – G. Paraschiv

Marti seara fii cu ochii pe net, pentru ca Otelul – Manchester United este online LIVE  pe www.vena.ro ! HAI OTELUL