Finala BRD Tiriac Nastase Trophy ONLINE ProTV

Finala BRD Tiriac Nastase Trophy ONLINE ProTV

Dupa cum bine stiti turneul de tenis BRD Tiriac Nastase Trophy se pare ca in acest an va lua sfarsit. Duminica pe ProTV o sa aveti parte de prima si marea finala desfasurata vreodata la acest turneu in Romania.

Cred totusi ca este unul din cele mai importante evenimente la care romanul poate participa in acest an avand in vedere parcursul slab in Champions League a echipei Otelul Galati si a meciurilor mediocre realizate de echipele din Europa league.

Cred totusi ca tenis-ul este unul din cele mai frumoase sporturi din toate timpurile, un spor unde doar lumea civilizata are acces deoarece dupa cum stiti linistea este una din cele mai importante obligatii atunci cand intri pe un teren de tenis.

Invitam toti iubitorii acestui sport sa vada marea finala BRD Tiricac Nastase Trophy direct pe terenul de joc sau daca nu finala BRD se poate vedea in direct la ProTV  si www.sport.ro duminica la ora 15.00.

As dori sa va intreb ce credeti ad ar trebui schimbat la aceasta competitie ? Este deja o competitie complexa sau mai sunt unele retusuri de facut ? Vi se pare ca organizatorii de l BRD Tiriac Nastase Trophy nu au reusit sa duca la bun sfarsit planurile pe care le aveau !?

Ramaneti pe ProTV si www.sport.ro pentru a vedea marea finala BRD Tiriac Nastase Trophy Online.