Manchester United – Chelsea online live

Manchester United – Chelsea online live 18 septembrie 2011

La ce sa ne asteptam de la acest meci?
Acesta va fi un meci foarte intens. Ambele cluburi au de aratat ce pot, în special  Chelsea având în vedere ca aceasta partida este prima ocazie pentru Villas Boas de a dovedi ca poate concura cu un gigant din Premier League. Manchester United au o echipă care este suficient de buna pentru a merge un sezon întreg, fără a pierde pe Old Trafford, deci o infrangere de inceputul sezonului ar fi foarte demoralizant.

“Diavolii rosii” au o aparare in care la meciul de maine nu va fi decat Patrice Evra.In poarta va fi De Geea,nou-transferatul de la Atletico Madrid, iar pe linia de fund vor lipsi Nemanja Vidic si Rafael. Avand in vedere si ca, capitanul Ferdinand nu va fi 100%, Chelsea ar putea sa dea lovitura la Manchester pentru ca au un grup de atacatori foarte buni: Juan Mata,Ramires,Anelka.

Torres sau Rooney?

Va fi un duel la distanta, in care cele 2 echipe isi pun sperantele cele mai mari in cei doi super-atacanti.Torres a venit in iarna de la Liverpool pentru 55 de milioane de euro, dar nu a marcat decat un gol pentru “albastri”

Manchester United:

De Geea,Smalling, Jones, Ferdinand, Evra- Nani, Anderson, Giggs, Young – Rooney, Hernandez

Chelsea: Cech – Ivanovic, Terry, Luiz, Cole-Mata, Lampard, Ramires, Meireles-Anelka, Torres

Meciul zilei din Premier League este Manchester United – Chelsea care va fi transmis in direct de Digi Sport 2 dar si online live pe www.vena.ro