Manchester United – Basel ONLINE Live

Manchester United – Basel ONLINE Live

Dupa ce acum 2 saptamani am avut parte de un meci foarte frumos relizat de Otelul Galati impotriva celor de la Basel, iata ca astazi cei de la Machester United au onoarea sa ii intampine acasa pe cei de la Basel.

Astazi e marti 27 septembrie si de aceea avem parte de un fotbal spectacol doar in Champions League alaturi de cele mai bune echipe. Pentru meciul din aceasta seara nu cred ca am dubii in ceea ce priveste meciul din aceasta seara deoarece consider ca este usor de gasit castigatoarea meciului dintre Machester United si Basel Online.

Iata ca acum o sa prezint care sunt cotele la pariuri petru acest meci. Pentru o victorie realizata de catre cei de la Manchester United cota rezervata pentru victorie este de 1.17. Pentru un egal realizat intre Mancheste United si Basel bet365 a rezervat o cota de 7 si pentru victoria celor de la Basel o cota destul de mare zic eu avand in vedere nivelul de joc din acest turneu, cota fiind de 17.

Pentru a vedea si alte pronosticuri din Champions league nu trebuie decat sa dai click pe link-ul precedent, acolo poti gasi cat mai multe informatii despre biletul zilei 27 septembrie dar si alte informatii foarte importante.

Meciul va avea loc in aceasta seara incepand cu orele 20.45 si poate fi urmarit la TV cat si in streaming online. Uram mult succes ambelor echipe si fie ca cea mai buna sa castige.