AC Milan – Barcelona online LIVE

AC Milan – Barcelona online LIVE 23 noiembrie 2011

Miercuri seara de la ora de Champions League, 21:45, va avea loc o partida destul de asteptata intre 2 echipe ce isi propun castigarea trofeului. Astfel, AC Milan primeste pe teren propriu pe extraterestii din Barcelona , un meci ce promite spectacol, asa cum a fost de altfel si in tur.

Acest meci este cea de-a V-a etapa din competitia europeana UEFA Champions League. Cele 2 echipe fac parte din grupa H unde ocupa primele 2 pozitii. Desigur, Barcelona si-a rezervat de demult locul fruntas. Formatia antrenata de Pep Guardiola a obtinut 3 victorii ( 5-0 in deplasare cu BATE Borisov,  2-0 acasa cu Vikt. Plzen si 4-0 in deplasare la cehi ) si 1 egal obtinut chiar in prima etapa de Champions League, pe Camp Nou, impotriva adversarei de maine. Au si un golaveraj de invidiat : au marcat nu mai putin de 13 goluri si au primit doar 2 goluri. Asadar, in deplasare au un golaveraj de 9-0 in timp ce acasa, 4-2. De aceea, la casele de pariuri Barcelona apare ca favorita, avand o cota de 1,80.

In ultima etapa din Primera Division, extraterestii s-au distrat cu cei de la Zaragoza, administrandu-le un 4-0 sec. In aceeasi zi in care Barcelona a obtinut aceeasi victorie, AC Milan a avut o deplasare ce conta pentru cea de-a 11-a etapa de Serie A remizand alb cu fosta formatie a internationalului roman Adrian Mutu ( Fiorentina ) . Ei au ratat sansa de a urca pe primul loc, deasupra formatiei Juventus care are o partida mai putin jucata. In Grupa H a UEFA Champions League ocupa locul secund, fiind neinvinsa alaturi de Barcelona. Au 2 victorii si 2 egaluri si un golaveraj de 7-3.  Chiar daca au 2 victorii obtinute pe teren propriu, pornesc cu sansa a doua inainte acestei confruntari cu detinatoarea trofeului Champions League. Pentru un rezultat de egalitate , ne este data o cota de 3,35 iar pentru o victorie a italienilor 4,50.  Pronosticul meu pentru acest meci este ca se vor marca peste 2,5 goluri, pentru o cota de 1,70.