Pronosticuri Uefa Champions League

Pronosticuri Champions League

Cine sunt favoritele la castigarea ravnitului trofeu in acest sezon?

Binenteles, favorita este FC Barcelona. Cu cele 4 trofee obtinute in istoria sa(1992,2006,2009,2011) catalanii pornesc favoriti si in acest an avand o cota e 3 la pariuri. Barcelona a obtinut ultimul trofeu in Regatul Unit, pe bijuteria de stadion Wembley chiar cu o echipa manageriata de Sir Alex Ferguson, Manchester United.

Dupa meci, Sir Alex Ferguson a declarat: “Barcelona este cea mai buna echipa pe care am intalnit-o de-al lung carierei mele de manager.”

Cu sansa a doua la pariuri porneste Real Madrid cu o cota de 6. Formatia antrenata de “The Special One” are 9 titluri UEFA Champions League cucerite(1956, 1957, 1958, 1959, 1960, 1966, 1998, 2000, 2002).Dupa parerea mea, daca Jose Mourinho nu reuseste sa aduca nici in acest an cupa la Madrid, ma tem ca nu v-a mai sta pe banca gruparii blanco, presedintele Florentino Perez investind sute de milioane in echipa si nemai acceptand inca o infrangere.

Pe locurile 3 si 4 sunt echipele care se bat an de an la campionat: Chelsea si Manchester United.Cele doua echipe s-au infruntat si in finala UCL acum 3 ani, cand “diavolii rosii” s-au impus la panaltiuri dupa ce capitanul John Terry a avut ocazia de a duce trofeul pe Stamford Bridge.

VEZI PRONOSTICURI SPORTIVE ZILNICE : CLICK AICI

Chelsea are o  cota de 7,50 pentru castigarea trofeului, in timp ce Manchester(adversara Otelului Galati in grupe) are o cota 9.

Internazionale, Bayern – finalistele de acum 2 ani au o cota surprinzatoare de 21. Cel putin Bayern Munchen care au jucatori de mare calitate in lot: Frank Ribery,Arjien Robben sau Mario Gomez , eu cred ca vor ajunge cel putin in fazele superioare ale turneului, de ce nu in finala.Un argument in plus pentru Bayern, este ca finala se va desfasura in Bavaria, la Munchen pe Alianz Arena !

Dupa cele doua etape disputate, marile favorite raman Chelsea, Real Madrid si Bayern (dupa cum am aniticipat) dupa ce au castigat tot ce se putea, dar si jocul a fost de una categorica fara a lasa prea mari sperante.Barcelona, surprinzator a fost egalata de Milan in prelungiri si aterminat la egalitate,dar dupa parerea mea va castiga grupa, “tiki-taka” inventata de Josep Guardiola se va impune in fata tacticianului Allegri.