U Cluj – Dinamo online LIVE

U Cluj – Dinamo online LIVE pe 29 octombrie 2011

Sambata seara are loc unul dintre cele mai importante meciuri ale etapei si probabil cel mai interesant si urmarit, sa nu uitam U Cluj si Dinamo sunt primele doua din clasamentul Ligii 1 Bergenbier. Meciul se va juca la ora 21:30( este in direct pe Digisport si online LIVE pe www.vena.ro), este condus la centru de arbitrul Alexandru Deaconu cunoscut si “bricheta” si va avea loc pe noua arena din Cluj si probabil macar din jumatatea capacitatii stadionului se va umple.

Dinamo are cele mai multe puncte stranse in acest campionat in deplasare(12),toate fiind viictorii si singura infrangere fiind la Vaslui scor 3-1, inca un lucru interesant este ca Dinamo nu a avut meci fara sa marcheze in afara Bucurestiului.  Universitatea este pe locul 5 in ceea ce priveste meciurile de pe teren propriu, cu 13 puncte acumulate, deasemenea marcand in toate meciurile.

Casele de pariuri dau cote egale la victorie: 2.65 in timp ce un egal cota este de 3.10. Pronostic: over 2,5 goluri sau ambele marcheaza !

In ultimul sezon, U Cluj a reusit sa “fure” toate punctele “cainilor rosii” dupa meciuri memorabile(scoruri 2-1 si 4-3) in care ex-dinamovistul Claudiu Niculescu a marcat 2 goluri numai in Stefan cel Mare.

Urmareste U Cluj – Dinamo online LIVE pe www.vena.ro sambata seara de la 21:30. Meciul este in diret si pe Digisport.