Dinamo – Sportul online LIVE

Dinamo – Sportul online LIVE

Sambata seara de la ora 21:30 puteti urmari si pe internet Dinamo – Sportul LIVE, fiind unul dintre cele mai interesante meciuri datorita faptului ca are o istorie in spate si sunt si din acelasi oras.

Dinamo este liderul campionatului cu 44 de puncte din 20 de etape si are un singur punct fata de urmatoarea clasata CFR Cluj. Alb-rosii au meci mai lejer fata de celelalte urmaritoare, iar asta s-ar putea sa ii coste pe caini pentru ca jucatorii sa nu se concentreze suficient la joc. Dinamo revine in Stefan cel Mare dupa ce in meciul cu Gaz Metan au jucat pe National Arena cu 20.000 de fani in tribuna.

Click aici pentru Dinamo – Sportul LIVE

Sportul pare sa fi iesit momentan din zona periculoasa dupa victoriile identice cu scorul de 2-1 la Piatra Neamt cu Ceahlaul si in Regie cu Brasovul lui Sumudica. Sportul are 20 de puncte dupa 20 de etape, iar printr-o victorie, care pare totusi greu de crezut, ar putea urca 4 locuri in clasament, pana pe 10 daca celelate formatii nu isi castiga punctele.

Foto: onlinesport.ro

Cote pentru Dinamo – Sportul online:

Dinamo are cota 1.30 la victorie, cota la egal este de 4.85, iar Sportul are cota de 9.50 pentru a produce surpriza in Stefan cel Mare.