Liverpool – Arsenal online LIVE

Liverpool – Arsenal online LIVE

Sambata dupa ora mesei se joaca unul dintre cele mai tari meciuri ale sezonului, un derby de peste o suta de ani, Liverpool – Arsenal LIVE  se joaca de la ora 14:45. In acest sezon atat “cormoranii” au avut una din cele mai dezamagitoare evolutii pe teren propriu, concretizand 8 egaluri din totalul de 12 meciuri, iar statisticile nu se opresc aici(din punct de vedere negativ), au marcat doar 14 goluri si au primit 8, ca o comparatie, Arsenal a inscris 26 de goluri numai in deplasare.

Kenny Dalglish va bifa a 450-a prezenta ca manager al unui club in Premier League, asteptarile sunt foarte mari, dar in ultimile 6 meciuri au strans doar 5 puncte, din nou o cifra negativa in comparatie cu Arsenal Londra, care au 10 puncte.

La Liverpool, Arsenal se simte cel mai bine in deplasare, este locul unde marcheaza cele mai multe goluri de-al lungul istoriei de peste 100 de ani de rivalitate. In tur, Liverpool a obtinut victoria in ultimile 20 de minute cu mult noroc, Arsenal bagandu-si mingea singura in poarta prin Ramsey.

Foto: 1.bp.blogspot.com

Cote la Liverpool – Arsenal online

De 12 ani nu s-a mai obtinut o victorie dubla, atunci cand Arsenal s-a impus atat in tur cat si in retur. Un pronostic foarte cautat este X-ul pentru ca din 12 meciuri pe teren propriu, Liverpool are 8 egaluri. Cotele dau ca favorita totusi pe Liverpool, cota de 2.20 la majoritatea agentiilor sportive.Daca pariati pe x2, cota este de 1.66

Urmareste Liverpool – Arsenal LIVE pe www.vena.ro, sambata de la ora 14:45, este un derby foarte important, probabil daca tunarii se vor impune Liverpool va pierde inclusiv o participare in Europa League.