Liverpool-Manchester United online LIVE

Derby-ul nord-vestului Angliei este cel mai asteptat meci al sfarsitului de saptamana in Europa. Liverpool primeste pe stadionul lor, Anfield, vizita celor de la Manchester United. Dupa primele 7 etape, Manchester United ocupa pozitia 1 cu 19 puncte, in timp ce cormoranii sunt pe locul 5 cu 13 puncte.

Dupa 2 infrangeri usturatoare, cu Stoke City si Tottenham, Liverpool si-a revenit, avand la momentul actual 2 victorii consecutive: Liverpool FC – Wolverhampton Wand. 2-1 respectiv Everton – Liverpool FC 0-2. Rivalii lor, Manchester United au facut doar un singur egal in aceasta stagiune.

In opinia lui Ferguson, o întalnire intre Manchester United si Liverpool ramane ” meciul sezonului in fotbalul englez “, desi in viitor lucrurile s-ar putea schimba, odata cu ascensiunea lui Manchester City.

Alex Ferguson, managerul echipei Manchester United, a declarat ca fundasul sarb Nemanja Vidic este incert pentru meciul de sâmbătă al diavolilor rosii de pe terenul lui Liverpool. Pe lista indisponibililor  pentru derby-ul de sambata raman, din cauza accidentărilor si mijlocasul Tom Cleverley si fundasul Rafael, chiar daca ultimul a reluat antrenamentele.

La casele de pariuri ,Manchester e favorita, avand o cota de 2.40. Pentru o victorie a cormoranilor este o cota de 2.85, in timp ce la un rezultat de egalitate cota este de 3.20. Mizez pe o victorie a celor din Liverpool, datorita ultimelor 3 confruntari de pe Anfield : Liverpool – Manchester United 2 – 1 ( 2008 ) , Liverpool – Manchester United 2-0 ( 2009 ), Liverpool – Manchester United 3-1 ( 2011)

Urmareste Liverpool-Manchester United de la ora 14:45 online live pe www.vena.ro  ,un meci care conteaza pentru etapa a 8-a a campionatului Angliei,Premier League !