Steaua – Twente online LIVE

Steaua – Twente online LIVE

Cel mai interesant meci este cu siguranta Steaua – Twente LIVE, Romania spera ca o echipa sa fie reprezentata in finala ce va avea loc pe National Arena din Bucuresti.

Ilie Stan are suficiente motive sa fie ingrijorat, Twente nu a dat multe sanse Vasluiului in faza preliminariilor Champions League, unde s-a impus cu un general 2-0, poate ultima veste buna ar fi ca golgheterul Janko a plecat la echipa lusitana FC Porto pentru care a si marcat in ultima etapa de campionat.

Click aici pentru Steaua – Twente LIVE

Twente vine la Bucuresti dupa un insucces cu 2-3 pe teren propriu iar “ros-albastrii” au toate motivele sa spere la calificare: zapada care tine Steaua neinvinsa pe teren propriu, fanii-50.000 de spectatori care vor incuraja frenetic Steaua, dar si plecarea lui Janko, dupa cum am mentionat.

Foto: assets.sport.ro

Cote la pariuri pentru Steaua – Twente online

Steaua porneste surprinzator cu a doua sansa, bookmakerii dandui o cota de 2.70 la victorie pe propriul teren. La egal cota este 3.20, iar Twente are 2.50 daca va castiga.

Echipe probabile pentru Steaua – Twente online

Steaua Bucuresti: Tătăruşanu – Dănănae, Chiricheş, Geraldo, Brandan – Rusescu, Prepeliţă, Bicfalvi, Tănase – Tatu, Nikolici
Twente Enschede: Mihailov – Rosales, Wisgerhof, Douglas, Tiendalli – W. Janssen, Brama, Fer – Chadli, De Jong, O. John