Napoli – Udinese online LIVE

Napoli – Udinese online LIVE pe 26 octombrie

Derbyul etapei a 9-a a campionatului italian va fi la ora 21:45 online LIVE pe www.vena.ro, intalnirea dintre Napoli – Udinese fiind si cel mai echilibrat meci dar si cel mai tensionat si urmarit.

Napoli, este singura echipa care a reusit sa umileasca cele doua mari forte ale italiei si in acelasi timp campioana si vicecampioana: AC Milan si Internazionale, in rest fosta adversara a Stelei in Europa League a mai obtinut o singura victorie chiar in prima etapa la Cesena(echipa lui Adi Mutu)  si doua egaluri cu Fiorentina si Cagliari. Formatia antrenata de Mazzari se va putea baza la acest meci pe tridentul Hamshik- Cavani-Lavezzi si avand in vedere ca joaca si pe teren propriu cu 50.000 de oameni in tribune soarta lui Udine este foarte grea.

Udinese s-a despartit in vara de atacantul de banda dreapta Alexis Sanchez pentru o suma foarte buna si a preferat sa cumpere un jucator tanar care sa creasca, romanul Gabi Torje care a costatnumai 5 milioane de euro. Fostul dinamovist are evolutii constante, nici nu exceleeaza dar nu face nici jocuri proaste si este anuntat ca titular si in partida de miercuri seara.

Casele de pariuri o dau ca usor favorita pe Napoli, cu o cota de 2.20, iar daca pariati pe un egal sau o victorie a celor din Udine cotele sunt 3.20 respectiv 3.30.Pronosticul meu: ambele vor marca pentru cota de 1.60.

Urmareste Napoli – Udinese online LIVE pe www.vena.ro miercuri de la ora 21:45,o partida contand pentru etapa a 9-a a campionatului italian.