Tottenham – Arsenal online LIVE

Tottenham – Arsenal online LIVE

Duminica de la ora 18:00 incepe adevaratul derby al nordului. Londra v-a fi capitala fotbalului mondial, unde cele mai spectaculoase echipe, cu jucatori din propria pepiniera si un derby de zeci de ani.Deasemenea, Tottenham – Arsenal in direct la Digisport 1 dar si ONLINE LIVE pe www.vena.ro.

Derbyul de pe White Hart Lane v-a fi urmarit peste tot in lume, speram ca spectacolul v-a fi la el acasa, asa cum au oferit cele 2 echipe si in sezonul trecut pe Emirates Stdium scor 3-3 cu goluri,faze,driblinguri de senzatie.

Deasemenea fanii celor doua echipe asteapta foarte mult, iar daca v-a fi o pierzatoare aceea v-a suporta criticele fanilor adversi, iar cand echipa nu-si realizeaza obiectivele propuse, precum castigarea unui titlu, cel mai bine este sa ai victorii in derbyurile de traditie.

Cele mai nefavorabile  rezultate in acest sezon pentru ambele formatii sunt infrangerile din derbyurile cu orasul Manchester. City a batut pe White Hart Lane cu 5-1, in timp ce United a facut scorul campionatului cu Arsenal scor 8-2.

Pronostic

La casele de pariuri Spurs este data ca favorita cu o cota de 2.20 ca argumente fiind propriul teren dar si plecarile celor mai importanti jucatori de la Arsenal, Fabregas si Samir Nasri.Daca mizati pe un egal sau o victorie a “tunarilor” cota este aceeasi, 3.20 ! Pronosticul meu este over 2,5 goluri.

Echipe Probabile :

Arsenal , antrenor Arsene Wenger foloseste un 4-3-3

Jucatori: SzczesnySagna, Mertesacker, Song, SantosArteta, Frimpong,RamseyWalcott,Robin van Persie, Gervinho.

Tottenham, antrenor Harry Redknapp foloseste un 4-2-2

Jucatori: Friedel-Walker, Kaboul, King, As-Ekoto, van der Vaart, Parker, Modric, Bale, Defoe, Adebayor.

Duminica 2 octombrie de la ora 18:00 urmareste Tottenham – Arsenal ONLINE LIVE pe www.vena.ro.